Главная » Файлы |
Всего материалов в каталоге: 55 Показано материалов: 31-40 |
Страницы: « 1 2 3 4 5 6 » |
Сировиною
для виробництва бубличних виробів служать пшенична мука, вода, дріжджі,
сіль, жири, цукор. Промисловість виробляє наступні вироби: сушки,
бублики і бублики. Розрізняються вони по масі, діаметру, товщині кільця і
вологості. |
У
харчовій промисловості хлібопечення є основною галуззю. Основний об'єм
виробництва складає хліб з житньої муки змішаного валяння — 60%, з
сортової пшеничної муки — 24, булочні, і здобні вироби — 13, бубличні і
сухарні — 3%. |
Вид
борошна визначається культурою, з котрої воно вироблене – пшеничне,
житнє і т.д. Борошно спеціального призначення – рисове, гречане,
горохове, ячмінне, вівсяне, соєве.
|
Зернові культури відносять до трьох сімейств: злакові, гречані та бобові. Сімейство злакових — пшениця, жито, овес, кукурудза, рис4 просо, сорго. По термінах вирощування зернові підрозділяють на ярові і озимі. |
Крупа — це зерно, частково або повністю звільнене від плодових і
насінневих оболонок, іноді від зародиша, ціле або роздроблене
(розплющене) ядро зернових культур і плодів бобових (пшениці, гречки,
рису, проса, вівса, ячменю, кукурудзи, гороху). |
Продукти,
використовувані людиною в їжу, містять різні речовини, котрі
підрозділяють на неорганічні і органічні. До неорганічних відносяться
вода і мінеральні речовини, до органічних — білки, жири, вуглеводи,
вітаміни, ферменти, ароматичні речовини. Кожна із цих речовин має для
організму людини важливе значення і міститься в продуктах в різних
кількостях. |
В книге освещены биологические ценности овощей и фруктов, влияние их на функции организма, рассказано о.....
Электронные учебники по товароведению |
Просмотров: 892 |
Загрузок: 145 |
|
Дата: 2012-02-09
| Комментарии (0)
|
Методичні рекомендації по виконанню дипломних робіт для кваліфікаційного робітника 4131 «Агент з постачання» розроблені методистом та викладачем Ткач Н.А., Апанасовою С.І., надають необхідні орієнтири, певний алгоритм дії щодо написання та оформлення дипломних робіт учням та починаючим педагогічним працівникам.
Методические рекомендации по написанию дипломных(курсовых работ) |
Просмотров: 1243 |
Загрузок: 592 |
|
Дата: 2012-02-09
| Комментарии (0)
|
В учебнике приведены сведения по составу, свойствам, классификации жиров, в том числе растительных, животных....
Электронные учебники по товароведению |
Просмотров: 3287 |
Загрузок: 267 |
|
Дата: 2012-02-09
| Комментарии (1)
|
Предлагаемый учебник соответствует Государственному образовательному стандарту и тематическому плану дисциплины «Товароведение продовольственных товаров».
Электронные учебники по товароведению |
Просмотров: 3980 |
Загрузок: 1923 |
|
Дата: 2012-02-08
| Комментарии (0)
|