Приветствую Вас, Гость
Главная » Файлы

Всего материалов в каталоге: 55
Показано материалов: 31-40
Страницы: « 1 2 3 4 5 6 »

Сировиною для виробництва бубличних виробів служать пшенична мука, вода, дріжджі, сіль, жири, цукор. Промисловість виробляє наступні вироби: сушки, бублики і бублики. Розрізняються вони по масі, діаметру, товщині кільця і вологості.
Электронные материалы | Просмотров: 1992 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-09 | Комментарии (0)

У  харчовій промисловості хлібопечення є основною галуззю. Основний об'єм виробництва складає хліб з житньої муки змішаного валяння — 60%, з сортової пшеничної муки — 24, булочні, і здобні вироби — 13, бубличні і сухарні — 3%.
Электронные материалы | Просмотров: 8973 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-09 | Комментарии (2)

Вид борошна визначається культурою, з котрої воно вироблене – пшеничне, житнє і т.д. Борошно спеціального призначення – рисове, гречане, горохове, ячмінне, вівсяне, соєве.
Тип борошна залежить від його призначення...
Электронные материалы | Просмотров: 9136 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-09 | Комментарии (1)

Зернові культури відносять до трьох сімейств: злакові, гречані та бобові. Сімейство злакових — пшениця, жито, овес, кукурудза, рис4 просо, сорго. По термінах вирощування зернові підрозділяють на ярові і озимі.

Электронные материалы | Просмотров: 3669 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-09 | Комментарии (0)

Крупа — це  зерно, частково або повністю  звільнене від плодових і насінневих оболонок, іноді від зародиша, ціле або роздроблене (розплющене) ядро зернових культур і плодів бобових (пшениці, гречки, рису, проса, вівса, ячменю, кукурудзи, гороху).
Электронные материалы | Просмотров: 13271 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-09 | Комментарии (0)

Продукти, використовувані людиною в їжу, містять різні речовини, котрі підрозділяють на неорганічні і органічні. До неорганічних відносяться вода і мінеральні речовини, до органічних — білки, жири, вуглеводи, вітаміни, ферменти, ароматичні речовини. Кожна із цих речовин має для організму людини важливе значення і міститься в продуктах в різних кількостях.
Электронные материалы | Просмотров: 1836 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-09 | Комментарии (0)

В книге освещены биологические ценности овощей и фруктов, влияние их на функции организма, рассказано о.....
Электронные учебники по товароведению | Просмотров: 892 | Загрузок: 145 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-09 | Комментарии (0)

Методичні рекомендації по виконанню дипломних робіт для кваліфікаційного робітника 4131 «Агент з постачання» розроблені методистом та викладачем Ткач Н.А., Апанасовою С.І., надають необхідні орієнтири, певний алгоритм дії щодо написання та оформлення дипломних робіт учням та починаючим педагогічним працівникам.


В учебнике приведены сведения по составу, свойствам, классификации жиров, в том числе растительных, животных....
Электронные учебники по товароведению | Просмотров: 3287 | Загрузок: 267 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-09 | Комментарии (1)

Предлагаемый учебник соответствует Государственному образовательному стандарту и тематическому плану дисциплины «Товароведение продовольственных товаров».
Электронные учебники по товароведению | Просмотров: 3980 | Загрузок: 1923 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-08 | Комментарии (0)

1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 51-55