Приветствую Вас, Гость
Главная » Файлы

Всего материалов в каталоге: 55
Показано материалов: 51-55
Страницы: « 1 2 3 4 5 6

Програма з дисципліни «Комерційне товарознавство» розроблена і відкоригована відповідно до навчального плану за спеціальністю 5.03050702 «Комерційна діяльність» (спеціалізація молодший спеціаліст з комерційної діяльності) на основі вимог освітньо-професійних програм та Державних стандартів освіти. Комерційне товарознавство є наукою, що вивчає споживчі вартості товарів, а саме характерні відзнаки товарів у сфері обігу та споживання, розглядаючи товари в комплексі з урахуванням факторів змін, які  відбуваються з продукцією від виробництва до споживання.         Вона розрахована на 72години, з них 22 – теоретичне навчання, 20 – практично-семінарські заняття, 30 – самостійне вивчення студентів.

Учебно-планирующая документация по "Товароведению" | Просмотров: 2547 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-06 | Комментарии (0)

Програма з дисципліни «Організація товарознавство» розроблена і відкоригована відповідно до навчального плану за професією кваліфікований робітник 4131 "Агент з постачання" на основі  Державного стандарту освіти. Організація  товарознавства є наукою, що вивчає споживчі вартості товарів, а саме характерні відзнаки товарів у сфері обігу та споживання, розглядаючи товари в комплексі з урахуванням факторів змін, які  відбуваються з продукцією від виробництва до споживання.   Вона розрахована на 98 годин, з них 74 – теоретичне навчання, 24 – практично-семінарські заняття.

Учебно-планирующая документация по "Товароведению" | Просмотров: 2279 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-06 | Комментарии (0)

План
1. Стандартизація і сертифікація товарів.
2. Органи і служби стандартизації
3. Нормативні документи зі стандартизації.
4. Якість, сутність вимоги, методи оцінки
Электронные материалы | Просмотров: 4054 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-06 | Комментарии (0)

ПЛАН
1. Класифікація, сутність методи.
2.
Класифікація продукції вирбничо-технічного призначання
3. Штріхове кодування
Электронные материалы | Просмотров: 2377 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-03 | Комментарии (0)

План
1. Предмет, цілі і завдання товарознавства.
2. Принципи товарознавства.
3. Поняття термінів «якість», «властивість» та «показники якості».
4. Номенклатура споживних властивостей і показників
5. Методи визначення показників якості.
Электронные материалы | Просмотров: 27407 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-03 | Комментарии (1)

1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 51-55