Приветствую Вас, Гость
Главная » Файлы

Всего материалов в каталоге: 55
Показано материалов: 21-30
Страницы: « 1 2 3 4 5 6 »

Ковбасами називаються м’ясні продукти з ковбасного фаршу в оболонці, чи без неї, піддані термічній обробці або ферментації до готовності до споживання. В склад фаршу залежно від рецептури входять крім основної сировини(м’ясо) шпік, іноді подрібнене м’ясо птиці чи риби) шпік, сиворотка  чи плазма крові, іноді...
Электронные материалы | Просмотров: 10721 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-10 | Комментарии (1)

План
1. М'ясо і м'ясні продукти
2. Хімічний склад м'яса
3. Класифікація м'ясних туш
4. Вимоги до якості м'яса
Электронные материалы | Просмотров: 12647 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-10 | Комментарии (0)

Зберігання її з біологічної точки зору означає продовження життя в післяжнивний період з мінімальними втратами, збереженням високих товарних якостей, харчової цінності, що може бути досягнуте за рахунок уповільнення процесів життєдіяльності (дихання) плодів і овочів в цей період.
Электронные материалы | Просмотров: 4075 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-10 | Комментарии (0)

Гриби — нижчі спорові рослини, позбавлені хлорофілу. Гриб — міцелій (грибниця) складається з безлічі ниток, що гілкуються, — гіфів.
Электронные материалы | Просмотров: 3741 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-10 | Комментарии (0)

Залежно від будови квітки і інших ознак плоди підрозділяють на насіннячка, кісточкові, ягоди, горіхові, субтропічні і тропічні.
Электронные материалы | Просмотров: 8336 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-10 | Комментарии (0)

Залежно від будови квітки і інших ознак плоди підрозділяють на насіннячка, кісточкові, ягоди, горіхові, субтропічні і тропічні.
Электронные материалы | Просмотров: 12548 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-10 | Комментарии (0)

Приведены сведения о частях растущих деревьев, о составе древесины...
Электронные учебники по товароведению | Просмотров: 5253 | Загрузок: 524 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-10 | Комментарии (2)

Збереження якості свіжих овочів багато в чому залежить ось правильно організованого збору, сортування, упаковки, транспортування і зберігання. Для споживання в їжу в ступені зрілості збирають овочі, призначені до реалізації, а також те, які володіють здатністю дозрівати при зберіганні.
Электронные материалы | Просмотров: 3175 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-09 | Комментарии (0)

Овочі, плоди і гриби є джерелом речовин необхідних для нормальної життєдіяльності організму , таких як вуглеводи, білки, вітаміни, мінеральні речовини. Використовуючи овочі і плоди для харчування, ми забезпечуємо організм солями калію і натрію, які сприяють виведенню надмірної кількості води з організму.
Электронные материалы | Просмотров: 9407 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-09 | Комментарии (0)

Овочі, плоди і гриби є джерелом речовин необхідних для нормальної життєдіяльності організму , таких як вуглеводи, білки, вітаміни, мінеральні речовини. Використовуючи овочі і плоди для харчування, ми забезпечуємо організм солями калію і натрію, які сприяють виведенню надмірної кількості води з організму.
Электронные материалы | Просмотров: 19107 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-09 | Комментарии (0)

1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 51-55