Главная » Файлы |
Всего материалов в каталоге: 55 Показано материалов: 21-30 |
Страницы: « 1 2 3 4 5 6 » |
Ковбасами
називаються м’ясні продукти з ковбасного фаршу в оболонці, чи без неї,
піддані термічній обробці або ферментації до готовності до споживання. В
склад фаршу залежно від рецептури входять крім основної сировини(м’ясо)
шпік, іноді подрібнене м’ясо птиці чи риби) шпік, сиворотка чи плазма
крові, іноді... |
План 1. М'ясо і м'ясні продукти2. Хімічний склад м'яса 3. Класифікація м'ясних туш 4. Вимоги до якості м'яса |
Зберігання
її з біологічної точки зору означає продовження життя в післяжнивний
період з мінімальними втратами, збереженням високих товарних якостей,
харчової цінності, що може бути досягнуте за рахунок уповільнення
процесів життєдіяльності (дихання) плодів і овочів в цей період. |
Гриби
— нижчі спорові рослини, позбавлені хлорофілу. Гриб — міцелій
(грибниця) складається з безлічі ниток, що гілкуються, — гіфів. |
Залежно від будови квітки і інших ознак плоди підрозділяють на
насіннячка, кісточкові, ягоди, горіхові, субтропічні і тропічні. |
Залежно від будови квітки і інших ознак плоди підрозділяють на
насіннячка, кісточкові, ягоди, горіхові, субтропічні і тропічні. |
Приведены сведения о частях растущих деревьев, о составе древесины...
Электронные учебники по товароведению |
Просмотров: 5253 |
Загрузок: 524 |
|
Дата: 2012-02-10
| Комментарии (2)
|
Збереження якості свіжих овочів багато в чому залежить ось правильно
організованого збору, сортування, упаковки, транспортування і
зберігання. Для споживання в їжу в ступені зрілості збирають овочі,
призначені до реалізації, а також те, які володіють здатністю дозрівати
при зберіганні. |
Овочі, плоди і гриби є джерелом речовин необхідних для нормальної
життєдіяльності організму , таких як вуглеводи, білки, вітаміни,
мінеральні речовини. Використовуючи овочі і плоди для харчування, ми
забезпечуємо організм солями калію і натрію, які сприяють виведенню
надмірної кількості води з організму. |
Овочі, плоди і гриби є джерелом речовин необхідних для нормальної
життєдіяльності організму , таких як вуглеводи, білки, вітаміни,
мінеральні речовини. Використовуючи овочі і плоди для харчування, ми
забезпечуємо організм солями калію і натрію, які сприяють виведенню
надмірної кількості води з організму. |