Приветствую Вас, Гость
Главная » Файлы » Электронные материалы

В категории материалов: 25
Показано материалов: 1-10
Страницы: 1 2 3 »

Сортировать по: Дате · Названию · Рейтингу · Комментариям · Загрузкам · Просмотрам

Навчальну програму вивчення нормативної дисципліни "Комерційне Товарознавство" складено відповідно до місця та значення дисципліни за структурно-логічною схемою, передбаченою освітньо-професійною програмою з галузі знань "Економіка та підприємництво" та відповідно до навчального плану для підготовки кваліфікаційних робітників та з молоді на базі повної загальної середньої освіти з професії 4131 "Агент з постачання". Вона охоплює всі теми, передбачених навчальною програмою за стандартом.

Предметом вивчення "Комерційне Товарознавство " є споживні властивості й харчова цінність товарів, їх асортимент та товарознавчої характеристики.

Электронные материалы | Просмотров: 1388 | Загрузок: 1010 | Добавил: Natali | Дата: 2014-01-14 | Комментарии (0)

Тема раздела: Классификация и транспортная характеристика грузов
Тема урока: Тара и упаковка: сущность, значение, виды.
1.     Тара и упаковка:  сущность, значение, основные требования
2.    Основные виды тары
3.    Стандартизация и унификация тары.

Электронные материалы | Просмотров: 16234 | Загрузок: 383 | Добавил: Natali | Дата: 2013-01-21 | Комментарии (13)

Вещества, входящие в состав пищевых продуктов, делят на органические и неорганические. К неорганическим веществам относят воду  и минеральные вещества , к органическим – белки , жиры , углеводы , кислоты , витамины , ферменты , дубильные , красящие , ароматические  и другие вещества.
Электронные материалы | Просмотров: 2854 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-11-27 | Комментарии (0)

Договор морской перевозки (КТМ гл. 8)
Различают следующие формы договора морской перевозки: рейсовый чартер, коносамент, букинг-нота, берс-нота, генеральный контракт.
Электронные материалы | Просмотров: 928 | Загрузок: 679 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-17 | Комментарии (2)

План
1. Жива, охолоджена і морожена риба
2. Солона риба
3. Копчена риба
4. В'ялена і сушена риба
5. Баличні вироби

Электронные материалы | Просмотров: 15206 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-10 | Комментарии (0)

План
1. Характеристика сімейства риб
2. Асортимент риб
3. Морські нерибні продукти
Электронные материалы | Просмотров: 10509 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-10 | Комментарии (2)

Ковбасами називаються м’ясні продукти з ковбасного фаршу в оболонці, чи без неї, піддані термічній обробці або ферментації до готовності до споживання. В склад фаршу залежно від рецептури входять крім основної сировини(м’ясо) шпік, іноді подрібнене м’ясо птиці чи риби) шпік, сиворотка  чи плазма крові, іноді...
Электронные материалы | Просмотров: 10721 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-10 | Комментарии (1)

План
1. М'ясо і м'ясні продукти
2. Хімічний склад м'яса
3. Класифікація м'ясних туш
4. Вимоги до якості м'яса
Электронные материалы | Просмотров: 12647 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-10 | Комментарии (0)

Зберігання її з біологічної точки зору означає продовження життя в післяжнивний період з мінімальними втратами, збереженням високих товарних якостей, харчової цінності, що може бути досягнуте за рахунок уповільнення процесів життєдіяльності (дихання) плодів і овочів в цей період.
Электронные материалы | Просмотров: 4075 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-10 | Комментарии (0)

Гриби — нижчі спорові рослини, позбавлені хлорофілу. Гриб — міцелій (грибниця) складається з безлічі ниток, що гілкуються, — гіфів.
Электронные материалы | Просмотров: 3741 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-10 | Комментарии (0)

1-10 11-20 21-25