Приветствую Вас, Гость
Главная » Файлы » Электронные материалы

В категории материалов: 25
Показано материалов: 11-20
Страницы: « 1 2 3 »

Сортировать по: Дате · Названию · Рейтингу · Комментариям · Загрузкам · Просмотрам
Залежно від будови квітки і інших ознак плоди підрозділяють на насіннячка, кісточкові, ягоди, горіхові, субтропічні і тропічні.
Электронные материалы | Просмотров: 8583 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-10 | Комментарии (0)

Залежно від будови квітки і інших ознак плоди підрозділяють на насіннячка, кісточкові, ягоди, горіхові, субтропічні і тропічні.
Электронные материалы | Просмотров: 12824 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-10 | Комментарии (0)

Збереження якості свіжих овочів багато в чому залежить ось правильно організованого збору, сортування, упаковки, транспортування і зберігання. Для споживання в їжу в ступені зрілості збирають овочі, призначені до реалізації, а також те, які володіють здатністю дозрівати при зберіганні.
Электронные материалы | Просмотров: 3265 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-09 | Комментарии (0)

Овочі, плоди і гриби є джерелом речовин необхідних для нормальної життєдіяльності організму , таких як вуглеводи, білки, вітаміни, мінеральні речовини. Використовуючи овочі і плоди для харчування, ми забезпечуємо організм солями калію і натрію, які сприяють виведенню надмірної кількості води з організму.
Электронные материалы | Просмотров: 9673 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-09 | Комментарии (0)

Овочі, плоди і гриби є джерелом речовин необхідних для нормальної життєдіяльності організму , таких як вуглеводи, білки, вітаміни, мінеральні речовини. Використовуючи овочі і плоди для харчування, ми забезпечуємо організм солями калію і натрію, які сприяють виведенню надмірної кількості води з організму.
Электронные материалы | Просмотров: 19626 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-09 | Комментарии (0)

Сировиною для виробництва бубличних виробів служать пшенична мука, вода, дріжджі, сіль, жири, цукор. Промисловість виробляє наступні вироби: сушки, бублики і бублики. Розрізняються вони по масі, діаметру, товщині кільця і вологості.
Электронные материалы | Просмотров: 2090 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-09 | Комментарии (0)

У  харчовій промисловості хлібопечення є основною галуззю. Основний об'єм виробництва складає хліб з житньої муки змішаного валяння — 60%, з сортової пшеничної муки — 24, булочні, і здобні вироби — 13, бубличні і сухарні — 3%.
Электронные материалы | Просмотров: 9399 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-09 | Комментарии (2)

Вид борошна визначається культурою, з котрої воно вироблене – пшеничне, житнє і т.д. Борошно спеціального призначення – рисове, гречане, горохове, ячмінне, вівсяне, соєве.
Тип борошна залежить від його призначення...
Электронные материалы | Просмотров: 9459 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-09 | Комментарии (0)

Зернові культури відносять до трьох сімейств: злакові, гречані та бобові. Сімейство злакових — пшениця, жито, овес, кукурудза, рис4 просо, сорго. По термінах вирощування зернові підрозділяють на ярові і озимі.

Электронные материалы | Просмотров: 3830 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-09 | Комментарии (0)

Крупа — це  зерно, частково або повністю  звільнене від плодових і насінневих оболонок, іноді від зародиша, ціле або роздроблене (розплющене) ядро зернових культур і плодів бобових (пшениці, гречки, рису, проса, вівса, ячменю, кукурудзи, гороху).
Электронные материалы | Просмотров: 13705 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-09 | Комментарии (0)

1-10 11-20 21-25