Главная » Файлы » Электронные материалы |
В категории материалов: 25 Показано материалов: 11-20 |
Страницы: « 1 2 3 » |
Сортировать по: Дате · Названию · Рейтингу · Комментариям · Загрузкам · Просмотрам
Залежно від будови квітки і інших ознак плоди підрозділяють на
насіннячка, кісточкові, ягоди, горіхові, субтропічні і тропічні. |
Залежно від будови квітки і інших ознак плоди підрозділяють на
насіннячка, кісточкові, ягоди, горіхові, субтропічні і тропічні. |
Збереження якості свіжих овочів багато в чому залежить ось правильно
організованого збору, сортування, упаковки, транспортування і
зберігання. Для споживання в їжу в ступені зрілості збирають овочі,
призначені до реалізації, а також те, які володіють здатністю дозрівати
при зберіганні. |
Овочі, плоди і гриби є джерелом речовин необхідних для нормальної
життєдіяльності організму , таких як вуглеводи, білки, вітаміни,
мінеральні речовини. Використовуючи овочі і плоди для харчування, ми
забезпечуємо організм солями калію і натрію, які сприяють виведенню
надмірної кількості води з організму. |
Овочі, плоди і гриби є джерелом речовин необхідних для нормальної
життєдіяльності організму , таких як вуглеводи, білки, вітаміни,
мінеральні речовини. Використовуючи овочі і плоди для харчування, ми
забезпечуємо організм солями калію і натрію, які сприяють виведенню
надмірної кількості води з організму. |
Сировиною
для виробництва бубличних виробів служать пшенична мука, вода, дріжджі,
сіль, жири, цукор. Промисловість виробляє наступні вироби: сушки,
бублики і бублики. Розрізняються вони по масі, діаметру, товщині кільця і
вологості. |
У
харчовій промисловості хлібопечення є основною галуззю. Основний об'єм
виробництва складає хліб з житньої муки змішаного валяння — 60%, з
сортової пшеничної муки — 24, булочні, і здобні вироби — 13, бубличні і
сухарні — 3%. |
Вид
борошна визначається культурою, з котрої воно вироблене – пшеничне,
житнє і т.д. Борошно спеціального призначення – рисове, гречане,
горохове, ячмінне, вівсяне, соєве.
|
Зернові культури відносять до трьох сімейств: злакові, гречані та бобові. Сімейство злакових — пшениця, жито, овес, кукурудза, рис4 просо, сорго. По термінах вирощування зернові підрозділяють на ярові і озимі. |
Крупа — це зерно, частково або повністю звільнене від плодових і
насінневих оболонок, іноді від зародиша, ціле або роздроблене
(розплющене) ядро зернових культур і плодів бобових (пшениці, гречки,
рису, проса, вівса, ячменю, кукурудзи, гороху). |