Главная » Файлы » Электронные материалы |
В категории материалов: 25 Показано материалов: 21-25 |
Страницы: « 1 2 3 |
Сортировать по: Дате · Названию · Рейтингу · Комментариям · Загрузкам · Просмотрам
Продукти,
використовувані людиною в їжу, містять різні речовини, котрі
підрозділяють на неорганічні і органічні. До неорганічних відносяться
вода і мінеральні речовини, до органічних — білки, жири, вуглеводи,
вітаміни, ферменти, ароматичні речовини. Кожна із цих речовин має для
організму людини важливе значення і міститься в продуктах в різних
кількостях. |
План
1. Основні поняття та класифікація асортименту товарів.2. Властивості і показники асортименту. 3. Фактори формування асортименту. |
План 1. Стандартизація і сертифікація товарів.2. Органи і служби стандартизації 3. Нормативні документи зі стандартизації. 4. Якість, сутність вимоги, методи оцінки |
ПЛАН 1. Класифікація, сутність методи.2. Класифікація продукції вирбничо-технічного призначання 3. Штріхове кодування |
План 1. Предмет, цілі і завдання товарознавства.2. Принципи товарознавства. 3. Поняття термінів «якість», «властивість» та «показники якості». 4. Номенклатура споживних властивостей і показників |