Приветствую Вас, Гость
Главная » Файлы » Электронные материалы

В категории материалов: 25
Показано материалов: 21-25
Страницы: « 1 2 3

Сортировать по: Дате · Названию · Рейтингу · Комментариям · Загрузкам · Просмотрам
Продукти, використовувані людиною в їжу, містять різні речовини, котрі підрозділяють на неорганічні і органічні. До неорганічних відносяться вода і мінеральні речовини, до органічних — білки, жири, вуглеводи, вітаміни, ферменти, ароматичні речовини. Кожна із цих речовин має для організму людини важливе значення і міститься в продуктах в різних кількостях.
Электронные материалы | Просмотров: 1940 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-09 | Комментарии (0)

План
1. Основні поняття та класифікація асортименту товарів.
2. Властивості і показники асортименту.
3. Фактори формування асортименту.
Электронные материалы | Просмотров: 8331 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-06 | Комментарии (0)

План
1. Стандартизація і сертифікація товарів.
2. Органи і служби стандартизації
3. Нормативні документи зі стандартизації.
4. Якість, сутність вимоги, методи оцінки
Электронные материалы | Просмотров: 4143 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-06 | Комментарии (0)

ПЛАН
1. Класифікація, сутність методи.
2.
Класифікація продукції вирбничо-технічного призначання
3. Штріхове кодування
Электронные материалы | Просмотров: 2486 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-03 | Комментарии (0)

План
1. Предмет, цілі і завдання товарознавства.
2. Принципи товарознавства.
3. Поняття термінів «якість», «властивість» та «показники якості».
4. Номенклатура споживних властивостей і показників
5. Методи визначення показників якості.
Электронные материалы | Просмотров: 27661 | Загрузок: 0 | Добавил: Natali | Дата: 2012-02-03 | Комментарии (0)

1-10 11-20 21-25