Главная » Файлы » Методические рекомендации по написанию дипломных(курсовых работ) |
Тематика дипломних робіз з професії 4131 "Агент з постачання"
2012-02-06, 5:29 PM | |
група 128 Прізвище, ім’я, по батькові - Тема роботи1. Романенко Н. Технологія перевезення вугілля морським транспортом 2. Тофан М. Організація перевезення зернових вантажів залізничним транспортом 3. Есаулкова К. Організація перевезення нафти залізничним транспортом 4. Боднар Т. Технологічний процес контейнерних перевезень тканини морським транспортом 5. Приступ К. Технологія закупівлі галантерейних виробів роздрібними підприємствами 6. Оленічева А. Організація зберігання шкіри та шкірсировини на складі оптового підприємства 7. Дучев В. Технологічний процес постачання гумових виробів на оптовий склад 8. Феклістов О. Особливості зберігання паперових виробів на складі виробника 9. Евстратенко М. Технологія перевезення паливно-мастильних матеріалів автомобільним транспортом 10. Шевцова Д. Організація перевезення продукції кольорової металургії залізничним транспортом 11. Живчикова А Організація перевезення лісних вантажів морським транспортом 12. Гриневич О. Технологія закупівлі керамічних матеріалів мережею роздрібних підприємств 13. Сопіна Є. Організація мінеральних в’яжучих речовин автомобільним транспортом 14. Койчева А. Технологія зберігання хімічних вантажів на особо режимних складах 15. Гутцул Н. Організація постачання харчових жирів на роздрібні підприємства 16. Депутат М. Технологія перевезення полімерних матеріалів автомобільним транспортом 17. Афанасьева О. Організація постачання м’ясних виробів на роздрібні підприємства 18. Семків К. Технологічний процес закупівлі нерибної сировини мережею роздрібних підприємств 19. Пудовкіна Д. Технологія закупівлі косметичних виробів оптовими підприємствами 20. Вдов А. Технологія постачання мінеральних напоїв на роздрібні підприємства 21. Болдишор О. Організація постачання свіжих плодів на оптові бази 22. Кравченко А. Особливості оптових закупівель меблевих товарів оптовими підприємствами 23. Яковлева І. Технологія закупівлі кисломолочних товарів роздрібними підприємствами 24 Чинь О. Технологічний процес постачання кондитерських виробів в мережу роздрібних підприємств 25 Якубовський В. Організація зберігання взуття на оптовому склад група 129 1. Хоменко Організація перевезення рідкого палива автомобільним транспортом2. Білоцица Особливості перевезення волокнистих вантажів морським транспортом 3. Зеленецька Технологія постачання швейних виробів на роздрібні підприємства 4. Бондаренко Організація перевезення пухових виробів автомобільним транспортом 5. Стопчата Особливості закупівлі медичних товарів роздрібною мережею 6. Крачун Технологічний процес перевезення руди та рудних концентратів залізничним транспортом 7. Баліцька Технологія перевезення виробів з чавуна морським транспортом 8. Каплун Особливості перевезення газоподібного паливо автомобільним транспортом 9. Мельничук Оптова закупівля скла та скляних виробів підприємствами торгівлі 10. Старченко Організація перевезення органічних в’яжучих речовин автомобільним транспортом 11. Крепка Технологія закупівлі молока та молочних товарів роздрібними підприємствами 12. Півторак Організація перевезення природно кам’яних матеріалів морським транспортом 13. Кочковецький Особливості постачання рибних товарів на роздрібні підприємства 14. Андронакі Технологія перевезення парфумерних товарів автомобільним транспортом 15. Чигиринська Організація постачання безалкогольних напоїв на роздрібні підприємства 16. Кушніренко Особливості зберігання копчених м’ясних товарів на складі 17. Лемещук Технологічний процес перевезення лакофорбувальних матеріалів залізничним транспортом 18. Челядник Організація перевезення тютюну та тютюнових виробів автомобільним транспортом 19. Звягіна Особливості приймання свіжих овочів на складі підприємства 20. Шафар Технологічний процес перевезення мінеральних добрив автомобільним транспортом 21. Калантай Особливості зберігання твердих сирів на оптових складах 22. Атрахімович Особливості постачання зерно борошняних товарів на роздрібні підприємства 23. Юрченко Технологічний процес перевезення м’ясних виробів автомобільним транспортом 24. Касяненко Особливості зберігання меду та продуктів його переробки на складі покупця | |
Просмотров: 2148 | Загрузок: 0 | Комментарии: 5 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 4 | |||||
| |||||